Vóór 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden*
0

Teslin Kwiklok Sleutellabels

bij sleutellabel.nl

De Teslin Kwiklok is een handige plastic sleutellabel die gebruikt kan worden in autogarages om snel en effectief sleutels te labelen, zonder dat hier extra tools voor nodig zijn. Breng structuur aan in de werkplaats en zorg ervoor dat je altijd weet welke sleutel bij welke auto en/of klant hoort. Met de Teslin Kwiklok label je de sleutel van je klant of de sleutel van de auto’s in je showroom. In het laatste geval is de label een onderdeel van de presentatie van de auto’s in je showroom. Je bestelt de Teslin Kwiklok eenvoudig via de webshop van Autovakshop.nl.

€ 59,50 (€ 72,00 incl. BTW)
per 1000 Stuks
vanaf € 55,50 (€ 67,16 incl. BTW)
per 1000 Stuks
€ 59,50 (€ 72,00 incl. BTW)
per 1000 Stuks
€ 59,50 (€ 72,00 incl. BTW)
per 1000 Stuks
€ 59,50 (€ 72,00 incl. BTW)
per 1000 Stuks
€ 59,50 (€ 72,00 incl. BTW)
per 1000 Stuks
€ 59,50 (€ 72,00 incl. BTW)
per 1000 Stuks
€ 59,50 (€ 72,00 incl. BTW)
per 1000 Stuks

Teslin Kwiklok kopen

Soms kunnen simpele oplossingen genoeg zijn om grote problemen te voorkomen. De Teslin Kwiklok bestaat uit twee onderdelen. Het Teslin Kwiklok gedeelte is vergelijkbaar met de clips die gebruikt worden om brood af te sluiten. Het tweede gedeelte is een langwerpig en vlak stuk plastic waar je eenvoudig op kunt schrijven met een permanent marker. Dit gedeelte is leverbaar in acht verschillende kleuren, zodat je de Teslin Kwiklok ook kunt gebruiken om verschillende soorten sleutels van elkaar te onderscheiden. DeTeslin Kwiklok’s van Autovakshop.nl zijn verpakt per 1000 stuks en hebben een afmeting van 85 x 22 mm (B x H). De Teslin Kwiklok is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal dat lang meegaat en voor een professionele uitstraling zorgt.

Teslin Kwiklok: 100% recyclebare labels voor sleutels

Wij verkopen deTeslin Kwiklok onder de naamTeslin Kwiklok. Dit zijn verschillende benamingen voor hetzelfde product en zijn dus allemaal voorzien van de herkenbare broodzak-sluiting. Bij Autovakshop.nl vind je uitsluitend Teslin Kwiklok labels met een gekleurd schrijfvlak. De sluiting zelf is bij onze labels altijd wit. De Teslin Kwiklok labels zijn geschikt voor kortstondig gebruik, omdat de clips geen hoge sluitzekerheid hebben. Het materiaal zelf is echter wel vochtbestendig en scheurvast, dus het kan prima tegen de soms ruwe omstandigheden in een autogarage. Zoek je een label die je ook met pen kunt beschrijven? Onze sleutellabel Teslin Kwiklok kan zowel met een pen als met een permanent marker beschreven worden.

Bestel direct in onze webshop

Eenvoudig de sleutels in je autobedrijf labelen, zonder extra gereedschap nodig te hebben? Met de Teslin Kwiklok labels hangt er binnen een seconde een label aan je sleutel(bos). Bestel op een werkdag voor 14:00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag. Neem contact met ons op als je vragen hebt over onze producten of service. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Veilige betaling

We gebruiken de bekende betalingssystemen om online betalingen te vergemakkelijken. We slaan uw betalings- / kaartgegevens nooit op onze server op. Koop onze producten met het grootste vertrouwen.

Altijd een scherpe aanbieding

De goedkoopste producten voldoen vaak niet aan onze kwaliteitseisen.
Wij selecteren producten eerst op kwaliteit en herkomst en die producten bieden we je tegen scherpe prijzen aan in onze webshop.
Vaak zijn we ook nog de goedkoopste!

Bang om iets te missen?

Ontvang als eerste aanbiedingen, tips en nog veel meer!

Contact gegevens

Bel: +31 78 6198506

ma-vr: 9:00 – 16:00

Stuur ons een e-mail

Klantenservice

Over ons

Handige links

Zoeken