Vóór 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden*
0

Sleutellabels

bij sleutellabel.nl

In een autogarage worden dagelijks tientallen autosleutels ingeleverd en opgehaald door klanten of door monteurs gepakt en teruggehangen wanneer ze aan een auto gaan werken.

Met sleutellabels zorg je ervoor dat je altijd weet welke sleutel bij welke auto hoort en bij welke klant. Als professioneel bedrijf kun je het je immers niet veroorloven om sleutels te verwisselen of tijd te verliezen doordat je eerst moet uitzoeken waar een bepaalde sleutel vandaan komt.

Sleutellabel.nl levert sleutellabels in alle kleuren, soorten en maten zodat jij een type kunt kiezen waar je graag mee werkt en gezien wilt worden. Zeker in een showroom draagt een degelijke sleutellabel bij aan de uitstraling van een auto en de indruk die je bij de klant achterlaat.

Sleutellabels kopen

Als garagebedrijf zijn er aantal zaken waar je nooit op wilt besparen, omdat het op lange termijn meer gaat kosten dan opleveren. Een duidelijke structuur in het beheren van de autosleutels van je klanten is daar een belangrijk voorbeeld van. Met de sleutellabels van Sleutellabel.nl ben je verzekerd van hoge kwaliteit sleutelkaartjes die een positief effect op het werk van je monteurs en verkopers en de ervaring van je klanten zullen hebben.

Door onze sleutellabels op goede wijze in te zetten zul je nooit een sleutel verwisselen of je af hoeven te vragen bij welke auto een bepaalde sleutel hoort. Het levert je garage op de lange termijn tijdswinst, een betere werksfeer en een sterker imago op.

Diverse soorten sleutellabels

Omdat ieder garagebedrijf anders werkt en omdat voorkeuren nu eenmaal persoonlijk zijn, bieden we een ruim assortiment aan van diverse soorten sleutellabels. Populair zijn de sleuttellabels met doortrekstrip, zoals de ASP. Deze labels van gelamineerd papier zijn zeer geschikt voor kortstondig gebruik en zowel te beschrijven met een pen als met een permanent writer. Met de CCN-sleutellabels scoor je punten in de showroom. Deze sleutellabels zijn perfect voor een autobedrijf, dankzij de premium look van het kunststof. Dit sterke materiaal maakt de CCN-variant geschikt voor langdurig gebruik. De Easy-loop sleutellabels zijn daarentegen ideaal voor kort gebruik. Deze papieren sleutellabels zijn scheurvast en dankzij de slanke vorm een fraaie oplossing voor eenieder die op zoek is naar een subtiel design.

Sleutellabel.nl, the automotive webshop

Harageshop.nl is de specialist op het gebied van hulpmiddelen voor autobedrijven. We zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen voor alledaagse problemen en frustraties op de werkvloer. Zo kwamen we met het idee voor de Polyart-sleutellabels. Deze sleutellabels met doortrekslip zijn gemaakt van synthetisch papier en beschikken dan ook over alle voordelen van kunststof én papieren sleutellabels. Sterk en duurzaam, eenvoudig in gebruik en te beschrijven met zowel een permanent marker als een pen of potlood. Met dergelijke oplossingen maken we het leven van een monteur een stuk aangenamer. Ook voor grote sleutellabels en easy-clip (of EASY ON) labels bent u bij Sleutellabel.nl. Liever een sleutellabel met ring? Uiteraard vind je deze ook terug in onze webshop.

Bestel direct in onze webshop

Op zoek naar kwalitatieve sleutellabels voor jouw garagebedrijf? Sleutellabel.nl heeft wat je zoekt. Vóór 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Neem contact met ons op als je vragen hebt over onze producten of service. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Veilige betaling

We gebruiken de bekende betalingssystemen om online betalingen te vergemakkelijken. We slaan uw betalings- / kaartgegevens nooit op onze server op. Koop onze producten met het grootste vertrouwen.

Altijd een scherpe aanbieding

De goedkoopste producten voldoen vaak niet aan onze kwaliteitseisen.
Wij selecteren producten eerst op kwaliteit en herkomst en die producten bieden we je tegen scherpe prijzen aan in onze webshop.
Vaak zijn we ook nog de goedkoopste!

Bang om iets te missen?

Ontvang als eerste aanbiedingen, tips en nog veel meer!

Contact gegevens

Bel: +31 78 6198506

ma-vr: 9:00 – 16:00

Stuur ons een e-mail

Klantenservice

Over ons

Handige links

Zoeken